شما اینجا هستید

سیب، یکی از اعجاب‌انگیزترین میوه‌های موجود در طبیعت است که نه تنها از عطر و طعمی فوق‌العاده برخوردار است، بلکه سرشار از خواص بی‌نظیر دارویی است که می‌توان آن را یکی از کامل‌ترین خوراکی‌های طبیعی معرفی کرد. میوه‌ای که معمولا در اواخر فصل تابستان روانه‌ی بازار شده و در تهیه و تدارک انواع خوراکی‌های لذیذ و خوشمزه‌ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

آشنایی اجمالی با سیب

سیب

سیب که از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی و جواهر میوه‌های تابستانی یاد می‌شود، دارای درختی برگ‌ریز، متعلق به تیره‌ی گل‌سرخیان، از سرده‌ی مالوس، راسته‌ی گل‌سرخ‌سانان و زیر تیره‌ی پیچ وشان یا مالوئیده است که گیاه‌شناسان آن را بومی آسیای مرکزی معرفی کرده‌اند. آن‌ها قدمت این میوه‌ی لذیذ و خوشمزه را متعلق به هزاران سال پیش دانسته و حدود ۷۵۰۰ نوع از آن را در سراسر جهان، شناسایی کرده‌اند. کارشناسان صنعت تغذیه معتقدند که این میوه پس از قرن‌ها کشت و پرورش در آسیا و اروپا، توسط برخی از مهاجران اروپایی به آمریکای شمالی منتقل شده است. درخت آن برگ‌ریز بوده و اکثرا دارای ارتفاعی حدود ۲ تا ۴/۵ متر است. البته در گونه‌های خودرو تا بلندای ۱۲ متر نیز رشد خواهند کرد. برگ‌های این درخت به رنگ سبز تیره و به شکل هندسی بیضی (تخم‌مرغی شکل) هستند که حاشیه‌هایی دندانه‌دار در سطح آن‌ها مشاهده می‌شود. بخش زیرین برگ‌ها نیز دارای کرک‌های کمی است که به وضوح قابل لمس است.

دریافت رژیم غذایی